3
Yes
None
1
1000000
Име...
/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/
Thumbnail

Филтър по марка/категория:

Топ-матраци Isleep
Smart topper aloe
109.00лв.
Smart topper aloe Image
 • Ядро от 100% Mемори пяна
 • Повишава комфорта на стария и твърд матрак или диван
 • Ортопедична и стабилна опора на тялото
 • Топматракът е опакован на руло
 • Лесен транспорт до дома, вилата, хотела, къмпинга или общежитието
 • 4 ластика в краищата за лесно и стабилно захващане към матрака
 • Текстил с Алое Вера с антиакарна и антибактериална обработка
 • Не задържа прах и гарантира високо ниво на хигиена по време на сън и почивка

Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Алое Вера.

Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира.

Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. Доставката е експресна и безплатна и се извършва при спазване на хигиенните разпоредби и дистанция.

 

VITALCARE TOPPER
169.00лв.
VITALCARE TOPPER Image
 • Произведен в Италия
 • Комбинация от мемори пяна и мека еластична пяна
 • Повишава комфорта на твърдия или стар матрак или диван
 • 4 ластика в краищата за лесно и стабилно захващане към матрака
 • Топматрак от два вида пяна.

  Топматрак VitalCare комбинира мемори пяна и мека еластична пяна, за да омекоти всяка повърхност, върху която се използва.

  Мемори пяната в топматрака на iSleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате VitalCare по един и същ начин, независимо дали го използвате на открито в планината когато е по-студено, или на неудобен матрак в хотел през лятото.

  Меката еластична пяна носи допълва мекото усещане от мемори пяната и помага мигновено да се намери най-удобната позиция за сън.

  Удобното захващане с 4 ластика в краищата фиксира топматрака върху матрака. Антибактериалният текстил е обогатен с комплекс от витамини, които имат антиалергични свойства.

  Подходящ за модулни дивани, неравни матраци, къмпинг или каравана.

  Доставката е експресна и безплатна и се извършва при спазване на хигиенните разпоредби и дистанция.

Топ-матраци Ted
Топер Adry Cool
159.00лв.
Топер Adry Cool Image

Adry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка за постигане на дълбок и непрекъснат сън.

 • Двуслойно ядро
 • Вентилационни канали
 • Анти-слип ефект на основата
 • Мемори пяна с охлаждащи гел капсули
 • Дрениращ плат с анти-статично действие
 • Сваляем калъф
 • Машинно пране до 30 гр.
 • Лесен за транспорт/ в кутия /
 • Височина: 5 см. (+/-1 см.)

 

 

Топ Silver Memory
126.00лв.
Топ Silver Memory Image

Топ матракът Top Silver Memory е създаден със сърцевина от термочувствителна мемори пяна, която осигурява деликатна подкрепа, като следва идеално извивките на тялото, помнейки неговите форми в най-малки детайли. Благодарение на специално добавения слой полиуретанова пяна, този висококачествен топ матрак от колекцията на TED BED осигурява допълнителна височина към основния матрак, която значително подобрява комфорта и цялостното изживване по време на сън. Топ матракът Top Silver Memory е отличен продукт, тъй като е облечен в сваляем калъф с цип с втъкани сребърни нишки в текстила и възможност за изпиране. Благодарение на естествените антибактериални свойства на среброто, се подтиска образуването на бактерии и задържането на неприятни миризми, което от своя страна гарантира хигиенична среда по време на сън. Този висококачествен топ матрак е идеално решение за всеки, който иска да си осигури допълнителна опора и да повиши нивото на подкрепа по време на сън.

Топ матракът Top Silver Memory е една чудесна инвестиция, тъй като може да подобри и дори да възстанови напълно нивото на комфорт на стария матрак!

Основни характеристики:

 • Полиуретанова пяна
 • Мемори пяна
 • Висококачествен текстил с вплетени сребърни нишки
 • Луксозна тъкан
 • Сваляем калъф с възможност за изпиране
 • Вентилация
 • 7см (+/-1см)
 • 2 години гаранция
 • Произведено в България
Топ-матраци Paradise
Топер Mangolina
152.00лв.
Топер Mangolina Image

Профилирана пяна

 текстил Mangolina

Височина: 5 см

Степен на твърдост: Среден

Гаранция: 24 месеца

Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Ядрото на Топер Манголина е направено от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Облечено е в сваляем капитониран калъф с цип от специален текстил Mangolina, обработен с екстракт от манго. Има лек деликатен аромат с цитрусови нотки и е много приятен на допир.

 

Топерите са леки, лесно се местят, почистват и поддържат. Предлагат се под формата на руло, удобни са за носене и практични при транспортиране.

 

Състав на топера: специален текстил Mangolina, профилирана еластична пяна

Топер Coolsense
164.00лв.
Топер Coolsense Image

Memory Gel пяна

текстил CoolSense

Височина: 6 см

Степен на твърдост: Мек

Гаранция: 5 години

Модел Кулсенс Мемори Гел има двупластово ядро от Memory пяна с охлаждащи гел капсули и еластична пяна. Това дава възможност за избор на различно усещане за комфорт от двете страни на топ матрака. Предлага се със сваляем калъф с цип от специален текстил CoolSense – изключително мека и приятна на допир “дишаща“ материя, която осигурява отлична терморегулация на тялото по време на сън.

 

Топерите са леки, лесно се местят, почистват и поддържат. Предлагат се под формата на руло, удобни са за носене и практични при транспортиране.

 

Състав на топера: специален текстил CoolSense, Memory Gel пяна, еластична пяна, вътрешен калъф, цип

Топер Memory
156.00лв.
Топер Memory Image

Memory пяна

антибактериален текстил

Височина: 5 см

Степен на твърдост: Мек

Гаранция: 5 години

Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Мемори е направен от изцяло от Memory пяна. Memory пяната реагира на топлината на тялото и заема формата на всяка негова извивка. Ядрото е облечено в сваляем калъф с цип, който е лесен за поддръжка. Горната част на калъфа е от специален текстил с антибактериална обработка, а долната е с неплъзгащо покритие.Топерите са леки, лесно се местят, почистват и поддържат. Предлагат се под формата на руло, удобни са за носене и практични при транспортиране.

 

Топер Meditation
159.00лв.
Топер Meditation Image

Memory пян

текстил Meditation

Височина: 5 см

Степен на твърдост: Мек

Гаранция: 5 години

Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Медитейшън е направен от изцяло от Memory пяна. Memory пяната реагира на топлината на тялото и заема формата на всяка негова извивка. Ядрото е облечено в сваляем калъф с цип, който е лесен за поддръжка. Горната част на калъфа е от специален текстил Meditation, а долната е с неплъзгащо покритие. Текстил Meditation осигурява по-спокойна среда за сън, тъй като спомага за премахване на статичното електричество и поддържане на естественото магнитно поле на тялото.

 

Топерите са леки, лесно се местят, почистват и поддържат. Предлагат се под формата на руло, удобни са за носене и практични при транспортиране.

 

Състав на топера: специален текстил, Memory пяна, неплъзгащо покритие

Топер Пяна
88.00лв.
Топер Пяна Image

Профилирана пяна

Височина: 6 см

Степен на твърдост: Среден

Гаранция: 24 месеца

Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Ядрото на Топер Пяна е направено от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Топерите са леки, лесно се местят, почистват и поддържат. Предлагат се под формата на руло, удобни са за носене и практични при транспортиране.

 

Състав на топера: висококачествен капитониран текстил, еластична пяна

Топ-матраци Latex
Топ Матрак Алое Вера
284.00лв.
Топ Матрак Алое Вера Image

Състои се от 100% Латекс със седем зони на комфорт и сваляем калъф, обработен с Алое Вера за по-мека и хигиенична повърхност.

 • Естествено хигиенични – съдържа антибактериални и противогъбични свойства;
 • Естествени лечебни свойства – подмладява и защитава кожата, като подобрява овлажняването й;
 • Обработката на калъфа с Алое Вера създава по-чиста и по-мека повърхност за сън.
 • Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.
Топ матрак Латекс
252.00лв.
Топ матрак Латекс Image

Изработен от 100% Латекс със седем ортопедични зони, осигуряващи правилна опора за гръбначния стълб. Снабден със сваляем калъф с цип за лесно изпиране.

Топ матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.

Той е изработен от 100% пенолатекс със седем зони на комфорт. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на деформация. Клетъчната структура му позволява да диша, което го прави подходящ както за летните жеги, така и за зимния студ.

Благодарение на естествените алкални свойства на латекса матракът осигурява антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин.

Той следва извивките на тялото, което осигурява опора по цялата дължина на тялото, подобрява кръвообръщението и успокоява мускулатурата. Можете да се поставя върху всички видове матраци, което го прави чудесно допълнение към стария Ви матрак.

Независимо дали отивате на почивка, на гости или в командировка, топ-матракът може винаги да бъде с Вас, тъй като се сгъва без проблеми и затруднения.

Подходящ за използване върху всякакви матраци. Удобно решение за канапета, разтегателни дивани и легла. Лесен е за пренасяне при почивка на вила, хотел, къмпинг.

 • светъл на цвят
 • трико 60% полиестер и 40% вискоза
 • 3-пластов немски
 • прошита 200 гр силиконова вата от вътрешната страна
 • сваляем с цип
 • антибактериален
 • ВЪТРЕШЕН КАЛЪФ
 • нетъкан текстил
 • 100% полиестер
Топ-матраци Rossmari
Топ матрак Мемори
107.00лв.
Топ матрак Мемори Image

Топ матрак изработен от ядро високоеластична мемори пяна, запомняща всяко движение на тялото.
Височина на топ матрака – 6 см

 

Високоеластична пяна
72.00лв.
Високоеластична пяна Image

Топ матрак с ядро от високоеластична пяна, с дишаща структура.
Височина на топ матрака – 6 см

2 години гаранция!

 

Топ-матраци Isleep
Smart topper aloe Image
Smart topper aloe
Ядро от 100% Mемори пяна Повишава комфорта на стария и твърд матрак или диван Ортопедична и стабилна опора на тялото... Прочетете повече
109.00лв.
VITALCARE TOPPER Image
VITALCARE TOPPER
Произведен в Италия Комбинация от мемори пяна и мека еластична пяна Повишава комфорта на твърдия или стар матрак ил?... Прочетете повече
169.00лв.
Топ-матраци Ted
Топер Adry Cool Image
Топер Adry Cool
Adry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка ... Прочетете повече
159.00лв.
Топ Silver Memory Image
Топ Silver Memory
Топ матракът Top Silver Memory е създаден със сърцевина от термочувствите?... Прочетете повече
126.00лв.
Топ-матраци Paradise
Топер Mangolina Image
Топер Mangolina
Профилирана пяна  текстил Mangolina Височина: 5 с?... Прочетете повече
152.00лв.
Топер Coolsense Image
Топер Coolsense
Memory Gel пяна текстил CoolSense Височина: 6 см ... Прочетете повече
164.00лв.
Топер Memory Image
Топер Memory
Memory пяна антибактериален текстил Височина: 5... Прочетете повече
156.00лв.
Топер Meditation Image
Топер Meditation
Memory пян текстил Meditation Височина: 5 см ... Прочетете повече
159.00лв.
Топер Пяна Image
Топер Пяна
Профилирана пяна Височина: 6 см Степен на твърдост... Прочетете повече
88.00лв.
Топ-матраци Latex
Топ Матрак Алое Вера Image
Топ Матрак Алое Вера
Състои се от 100% Латекс със седем зони на комфорт и сваляем калъф, обработен с Алое Вера за по-мека и хигиенична повърхност. ?... Прочетете повече
284.00лв.
Топ матрак Латекс Image
Топ матрак Латекс
Изработен от 100% Латекс със седем ортопедични зони, осигуряващи правилна опора за гръбначния стълб. Снабден със сваляем калъф с ци... Прочетете повече
252.00лв.
Топ-матраци Rossmari
Топ матрак Мемори Image
Топ матрак Мемори
Топ матрак изработен от ядро високоеластична мемори пяна, запомняща всяко движение на тялото. Височина на топ матрака – 6 см... Прочетете повече
107.00лв.
Високоеластична пяна Image
Високоеластична пяна
Топ матрак с ядро от високоеластична пяна, с дишаща структура. Височина на топ матрака – 6 см 2 години гаранция! ... Прочетете повече
72.00лв.